Как да поръчам?

Поръчването става по и-мейл на sales@buzztech.bg или през формата за поръчки в сайта.

Поръчка през търговски представител - Ако наш търговски представител се е свързал с вас, моля изпратете поръчката и запитванията на предоставения от него и-мейл адрес (пр. ivan@buzztech.bg).

Необходима информация - Моля, уточнете в поръчката желания дизайн, вид и бройка продукти, както и необходимата информация за закодиране. След получаване на продукта, модификации на закодираната информация се правят, само и единствено при грешка от наша страна.

Допълнителна информация - Ако разполагате с ваш собствен дизайн или искате ползване на вашето лого, прикачете файловете към поръчката. При желание за изготвяне на фактура, предоставете фирмени данни.

Издаване на фактура - Моля уточнете в поръчката дали желаете фактура и дали тя да бъде предоставена в хартиен или електронен вид.

* Не се притеснявайте, ако сте пропуснали някой файл, стига в кореспонденцията да сте уточнили какво желаете. Ние ще се свържем с вас, за да поискаме липсващи данни. Ако имате въпроси за цени, дизайни, отстъпки или други може да изпратите запитване чрез посочените канали за връзка.

Плащане

Наложен платеж - Наложен платеж към куриерската фирма.

Банков превод - Можете да платите по банков път.
Получател: ПолаСтудио ЕООД
Банкова сметка: BG47INTF40015017774952
SWIFT: INTFBGSF
* Моля уточнете в превода вашето име, мейл адрес или номер на поръчката!

Доставка

До адрес с куриерска фирма - В България и чужбина. Моля добавете адрес на доставката в поръчката.

До офис на куриерска фирма - Моля уточнете до кой офис на куриерска фирма желаете доставката.

До адрес с Български Пощи

Поръчай